Jom Like Kami di FB ! :)

Thursday, 1 December 2011

Assalamualaikum.. ehem ehem.. Intro dulu kay :)

Salam and Hye All! 

My Lovely Peeps! Sempena hari pembukaan blog nie dan dan seperti yang hanie janjikan.. hanie akan bagi korang diskaun! :) harga pengenalan yang sangat sangat 'kelass kau Mariaaaaa!' siyes! klau beli kat lua.. blom tentu dapat harga tu tauu! :) So, jangan lupe shopping tau! ;)

Ok.. move on.. as been told in my 1st entry, utk 1st time round nie hanie jual tudung, bags and purse je dulu.. and stock yang hanie amek pon siket dulu.. only 1 piece ntok each item.. hihi.. kenapa? sebab first trial kan.. so, kalau ade je korang rase berkenan kat hati, jangan ragu-ragu lagi tau! cepat-cepat email hanie k.. :) macam mane nak email & nak email kat mane sume boleh refer kat space belah kanan korang tuuuuu.. nampak tak? nampak tak? :) hihi..

Hari nie semua harga yang hanie letak tuh adelah harga pengenalan (Introduction price) sempena opening blog nie.. dan harga tu valid sampai 5th december 2011 (up until 12.00am) je.. so, jangan tunggu lame-lame.. cepat bertindak.. anda akan dapat harga yang menarik! 

Owh ye.. apa maksod sampai 5 december je.. maksod hanie.. klau korang konpem order up until 5th december.. korang dengan automatik dapat harga tuh.. :) :) best kan? hehe.. Haa.. untuk lebih clear.. harga yang hanie letak tu, exclude postage ye.. nak tau bape postage? boleh refer space kanan jugak! ;) ;) 

Lagi satu, yang paling penting.. hanya untuk serious buyer je tau! xmo la backout buyer.. sian la kat hanie k :) klau rasa xnak beli.. jangan konpemkan dulu k.. :) kite kene bekerjasama la.. sian jugak kat orang yang betol-betol nak.. :) sifat toleransi perlu ada disini korang.. ewahh! ;p :) hehe.. 

Pada sape-sape yang nak booked mane-mane barang.. boleh gak email hanie.. reservation valid ntok 2 hari je k.. :) klau xde pape berita dari korang pastu, hanie akan open balek untuk customer lain.. :) take note okie? :)

Nota.Pink : Untuk pertanyaan, boleh teros email hanie di dearpinkwardrobe@yahoo.com .. hanie akan cuba sedaya upaya sepantas sederas sekencang boleh untuk reply email korang ye.. :) hehe..















0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates