Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 10 December 2011

#5 Shawl Cantik Paisley & Printed ! :)

Salam and Hye korang!!
Malam nie hanie.. eh.. ehem ehem..
kiterang akan update shawl - shawl yang super cantik! 
Paisley ada printed pon ada!!

Shawl-shawl nie memang cun melecun!
bile pakai pon rase cunn je! hihi.. siyes best! 
design yang cantik, dan kualiti yangggg vaszzz! 

Haa.. nape hanie dok cakap kiterang kiterang ni?? 
hee.. ade cerita berita story yang hanie rase x saba nak bagitau semua!
so.. before that!, lets check it out girls!

Ok.. cam biasa la.. memang hanie bagi nama ! 
Shawl kali ni.. nama diaaaaaaaa..
Dhameera ! Dhyraa ! dan Dhaniaa !
hee.. jom korang shoppinggggggggggg! :)

Shawl : Dhameera !


 Code Item : DA-01 (SOLD)


Code Item : DA-02 (5 Available)


 Code Item : DA-03 (SOLD)


Shawl Dhameera nie memangggg sangat cantik! 
Lembut gemalai gemalai je kain dia..
memang sejukkkk bile pakai..
dan very comfortable..
Nie jenis ethnic paisley! 

Price : RM 26 JE!


Shawl : Dhyraa !


Code Item : DB-01

Code Item : DB-02

Code Item : DB-03 (SOLD)

Code Item : DB-04 (SOLD)

Code Item : DB-05

Code Item : DB-06

Code Item : DB-07

Code Item : DB-08 (SOLD)


Code Item : DB-09 (SOLD)

Code Item : DB-10 (SOLD)

Shawl Dhyraa nie plak adelah shawl paisley!
kain dia jenis licin..
corak dia plak memang cute cute belaka!
memang sesuai sangat nak p bawak jalan-jalan.. :)
kain licin, konpem sejukkkkk bile pakai! :)

Price : RM 17 JE!


Shawl : Dhaniaa ! 



Code Item : DC-01 (SOLD)

Code Item : DC-02



Code Item : DC-03 (SOLD)

Code Item : DC-04 (SOLD)

Code Item : DC-05


Code Item : DC-06

Dhaniaa nie adelah printed shawl!
Best sangat dia nye kain..
lembut same camm dhameera !
Cuma dia tebal sket je..
siyes cantik in real!
wuhuuuu! hanie pon nak amekk satu nih! hehe..

Price : RM 23 JE!



So, korang jom shopping! 
Mane yang bekenan teros email kiterang ye!
details ape nak email ada kat atas sane! nampak x?
hihi.. heppi shopping girls!
sebarang pertanyaan pon boleh email kami ye!
Owh ye.. price above exclude postage! :)


Nota.Pink : Next entry nnt hanie akan bgtau ape beritaaaa yang hanie x saba2 nak btau tuh and hanie akan btau kenapa hanie guna 'kiterang la kami la' hehe..
 

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates