Jom Like Kami di FB ! :)

Sunday, 25 December 2011

Y.E.S #3 - Colourful Erynn Purses ! :)

Salam and hye korang !
Hari ni baru kami berkesempatan nak update Y.E.S #3 !
janji pagi semalam kan?
sorry ye.. bz sangat semalam.. hee..

Ok.. jom usha apa ada kat Y.E.S #3 ni..
hari ni kami update Colourful Erynn Purses !
Memang colourful dan siap ada bunga bunga kecik lagi hias dalam diaaaaaaa!
Alalalala comel je.. 
Sekali pandang teros terpikat la! Ewaahh.. :p




Semalam kami da kluar kan mase kat dearPINKwardrobe sales kat umah..
da ade yang grab.. siap ada datang beli lagi..
betapa comelnye dia kan kan ? :)

So, jom usha korang.. Ada beberapa lagi tinggal ni..
tapi if korang berminat, tapie da ada yang sold.. 
korang btau kami.. kami akan try tanye supplier ada lagi ke dak eh.. :)

Jom Usha sesama ! :)


Colour : Pink/Blue 
(SOLD)

Code Item : EE-01




Colour : Red/Choc
(SOLD)

Code Item : EE-02




Colour : White/Pink
(1 SOLD, 1 BOOKED)

Code Item : EE-03




Colour : Black/Pink
(1 SOLD, 1 BOOKED)

Code Item : EE-04




Colour : Blue/Red
(SOLD)

Code Item : EE-05




Colour : Orange/Black
(SOLD)

Code Item : EE-06



Normal Price : RM 32
YES Price : RM 30 je!

Market price ada sampai RM 45 tau.. huhu.. 

So,
JOM SHOPPING KORANG!

Happy Viewing !
Happy Shopping !

Nota.Pink : Price above, exclude postage k korang :)

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates