Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 14 January 2012

Y.E.S #6 - Twin Crumple Shawls ! :)

Salam and hye korang !
 Kami ada berita gembira nak habaq mai ni..
disebab kan ramai gak tanya..
nape YES abes mid January? sebab ada cakap gaji lom masok..
ok xpe xpe..
cool korang..
kami akan EXTEND YES up until END of January 2012!

Perghhhhhhhhhh! memang PERGHHHHHHH! kan kan? :)
Ok.. malam ni.. seperti yang kami janji kan..
kami akan update shawl crumple yang memang menawan hati..
memang cun melecun la..
design pon kami pilih yang cun cun tau!
memang rambang mata masa pilih tau! 
harap korang suka..!

hee.. kenapa kami kata twin crumple shawl?
sebab kami bagi nama dia ala-ala twinnie u ols! :)



Kain memang berkualiti..
kain jenis cotton dannnnnn bile pakai sejuk je.. :)
crumple ni senang sangat nak gune kan..
xyah susah susah nak iron..

Ok ok.. Jom usha ! :)

Shawls : Elmira Ayda !



Shawl yang first ni kami bagi nama dia Elmira Ayda !
Sangat cun tau!
Harga pon sangat berpatutan..

YES PRICE : RM 30 je! (exclude postage k)
Market Price : RM 45 tau korangggggggggg! 

lagipon design ni jarang jumpee :)
 Code Item : EA-01 (Polka dot) (SOLD)

 Code Item : EA-02 (Polka dot) (BOOKED)


 Code Item : EA-03 (Polka dot) (SOLD)

 Code Item : EA-04 (Polka dot)

 Code Item : EA-05 (Ribbon)

Code Item : EA-06 (Ribbon) (SOLD)

Code Item : EA-07 (Ribbon) (SOLD)

Shawls : Elmaira Ayza !



Shawl crumple yang kedua ni nama dia Elmaira Ayza !
Design cun tau !
Ada 3 layer yang berbeza dalam satu shawl..
so, korang boleh tuka-tuka nak guna design mana..
x caya? tgk gamba ni sat! :)


 Haa.. nampak x kat gamba atas tu..
ada 3 layer yag berbeza.. :)
korang boleh pilih nak gune yang mana..
design-design memang cun cun tau ! :)

YES Price : RM 35 je ! (exclude postage k)
Market Price : RM 80 ! (mahal tau! sebab selalu butik2 yg jual! so, ntok korang kami bagi murah sangat2 da (: )

Code Item : EA-08 (SOLD)

Code Item : EA-09 (SOLD)


Jom Korang Beli !
Limited stock ni :)

Kalau mana berkenan cepat cepat email kami ye :)

Jom Usha..
Jom Pilih..
Jom Beli..
dan..
Jom Beli lagi ! :)

hee..

Happy Viewing & 
Happy Shopping Korang !

Nota.Pink : Jangan Lupa follow kami di fb ! :) Lucky draw winner will be announce on 23rd January 2012 ! :) Get your chance to win d prize! :) :)

Y.E.S #5 - Amazing Colourful Elzyraa !

Salam and hye korang ! :)
Seperti yang kami janjikan..
stock ntok YES ni..
adalah ..
Purse envelope yang cunnnnnnn!
Design baru ni korang !
 Memang cantik..!
Dalam dia colourful colourful laaaaagi!
 Ok jom usha jap.. 


YES PRICE : RM 35 je ! :) (exclude postage k)
Market Price : Dekat RM 50 ni tau !




Cantik kan dalam dia.. warna warni :)





Purse : Amazing Colourful Elzyraa !




Colour : Black
Available in : 
Design 1
Design 2
Design 3
Code Item : EF-01


Colour : Pink
Available in : 

Design 1 (SOLD)
Design 2 (SOLD)
 
Code Item : EF-02




Colour : Red / Peach
Available in : 

Design 1 (SOLD)
Design 2 (BOOKED)
Code Item : EF-03



Colour : Yellow

Available in : 

Design 1 (SOLD)
Design 2 (SOLD)

Code Item : EF-04



Ok.. apa maksud Design 1, 2 and 3..
klau korang tengok btol2..
design dalam purse tu..
kaler dia lain2.. prasan x..
so.. if contoh korang minat black..
design dalam dia nak design 2..

send kat kami camni ye..

Code Item : EF-01 (Design 2)

Senang kan :)

Cantik sangat purse ni korang !


Jom grabbbbbbbbb!

Happy Viewing and Happy Shopping korang!



Jangan lupa follow kami di fb k :)
Klik like kat space belah kanan tu je..
nampak kan.. :)

Spread Love to Everyone y'all !

Sunday, 1 January 2012

Y.E.S #4 - Sweetness Colourful Scarfs ! :)

Salam and hye korang!
Malam nie kami nak update scarfs yang cantik cantik sangat!
Scarfs camne tu?
Meh nak cite sket..

Korang ingat tak kat tudung bawal?
Skang kan orang da x bape usha tudung bawal2 ni kan..
sume pakai selendang skang kan..
tapie..

nak habaq mai ni.. 
tudung bawal skang memanggggggg sangat cun cun ok!
Dah di improvise da style and design dia..
sangat kiut miut..
dan.. boleh pakai ala-ala selendang tau!
tambah tambah klau korang memang sangat kreatif bab bab pakai tudung nie..
lilit sana sini cun cun comel comel kiut miut segala..
memang makin cun lah!


Tudung bawal ni pon macam shawl jugak..
kita boleh gayakan dia ikot hati dan perasaan jugak..
korang boleh style2 kan lah..

Skang pon dah new year !
Apa kata kita sama sama new year kan tudung bawal ni.. ;)

kami masokkan yang cun cun ni..
khas ntok korang semuaaaaaa!
So, check it out girls!
Ada 2 design tauu!
So, jom jom kita usha dan shopping k :)



Scarfs : Lola Lolipop !


Tudung bawal yang 1st ni kami bagi nama Lola Lolipop..
Memang cun tau.. siap ada bola bola lolipop tu kat sekeliling tudung..
then.. tudung nie senang je pakai..
memang senang terbentuk la!
design pon menarikk hati dan memikat jiwaaaaaa! ;)
sejuk je bile pakai dia tau !
kain mmg kualiti and cun tau ! :)

YES PRICE : RM 27 JE! (exclude postage k)
(Market price RM 39 tau! kami jual murah khas ntok korang!)

Grab it fast peeps ! ;)



 Code Item : LA-01
(exclude inner and headband ye)



 Code Item : LA-02 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)




 Code Item : LA-03 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)




 Code Item : LA-04
(exclude inner and headband ye)




 Code Item : LA-05
(exclude inner and headband ye)



Scarfs : Cotton Candy !


Ok.. yang nie plak kami bagi nama dia Cotton Candy !
Sebab kain cotton and warna warni cam gula2 kapas kan..
tetibe tingat mase kecik kecik beriye makan gula2 kapas sampai saket gigi..
(ok stop melalut :P)

Tudung ni memang cun ! 
kami pilih warna warna yang cun cun jugak utk korang pilih!
Kain sejukkkkk sangat dan senang dibentuk tau !
kain dia plain je.. tapie glossy glossy u ols!
memang cun la!
sweet je bile pakai..
nanti leh kenyit2 mata kat bf korang.. hihi..

Normal PRICE : RM 20 JE ! (exclude postage k)

NOW : RM 16 je ! (exclude postage k)

Jom jom usha ! :)

 Code Item :CA-01 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)




 Code Item :CA-02 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



 Code Item :CA-03 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



 Code Item :CA-04 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



 Code Item :CA-05 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



Happy viewing and Happy shopping korang !


And.. dearPINKwardrobe jugak nak ucapkan..
Selamat tahun baru 2012..
May year of 2012, bring lots of happiness, joy and prosperity to us, 
our family, relatives and friends..
and May ALLAH SWT bless us always !

Spread Love to everyone y'all !


Nota.Pink : Jangan lupa like kami di fb.. kami akan buat cabutan bertuah.. dan dua nama akan dipilih daaaaaaaaaaann dapat hadiah dari kami ! best kan? so, jom like sama sama.. search Dear.PINK.wardrobe ! ajak sedara mara, sahabat handai, kekasih hati, kekasih cerah, kekasih gelap (err..) segala k.. :) tq peeps ! Much love from us !




Template by:

Free Blog Templates