Jom Like Kami di FB ! :)

Sunday, 1 January 2012

Y.E.S #4 - Sweetness Colourful Scarfs ! :)

Salam and hye korang!
Malam nie kami nak update scarfs yang cantik cantik sangat!
Scarfs camne tu?
Meh nak cite sket..

Korang ingat tak kat tudung bawal?
Skang kan orang da x bape usha tudung bawal2 ni kan..
sume pakai selendang skang kan..
tapie..

nak habaq mai ni.. 
tudung bawal skang memanggggggg sangat cun cun ok!
Dah di improvise da style and design dia..
sangat kiut miut..
dan.. boleh pakai ala-ala selendang tau!
tambah tambah klau korang memang sangat kreatif bab bab pakai tudung nie..
lilit sana sini cun cun comel comel kiut miut segala..
memang makin cun lah!


Tudung bawal ni pon macam shawl jugak..
kita boleh gayakan dia ikot hati dan perasaan jugak..
korang boleh style2 kan lah..

Skang pon dah new year !
Apa kata kita sama sama new year kan tudung bawal ni.. ;)

kami masokkan yang cun cun ni..
khas ntok korang semuaaaaaa!
So, check it out girls!
Ada 2 design tauu!
So, jom jom kita usha dan shopping k :)



Scarfs : Lola Lolipop !


Tudung bawal yang 1st ni kami bagi nama Lola Lolipop..
Memang cun tau.. siap ada bola bola lolipop tu kat sekeliling tudung..
then.. tudung nie senang je pakai..
memang senang terbentuk la!
design pon menarikk hati dan memikat jiwaaaaaa! ;)
sejuk je bile pakai dia tau !
kain mmg kualiti and cun tau ! :)

YES PRICE : RM 27 JE! (exclude postage k)
(Market price RM 39 tau! kami jual murah khas ntok korang!)

Grab it fast peeps ! ;)



 Code Item : LA-01
(exclude inner and headband ye)



 Code Item : LA-02 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)




 Code Item : LA-03 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)




 Code Item : LA-04
(exclude inner and headband ye)




 Code Item : LA-05
(exclude inner and headband ye)



Scarfs : Cotton Candy !


Ok.. yang nie plak kami bagi nama dia Cotton Candy !
Sebab kain cotton and warna warni cam gula2 kapas kan..
tetibe tingat mase kecik kecik beriye makan gula2 kapas sampai saket gigi..
(ok stop melalut :P)

Tudung ni memang cun ! 
kami pilih warna warna yang cun cun jugak utk korang pilih!
Kain sejukkkkk sangat dan senang dibentuk tau !
kain dia plain je.. tapie glossy glossy u ols!
memang cun la!
sweet je bile pakai..
nanti leh kenyit2 mata kat bf korang.. hihi..

Normal PRICE : RM 20 JE ! (exclude postage k)

NOW : RM 16 je ! (exclude postage k)

Jom jom usha ! :)

 Code Item :CA-01 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)




 Code Item :CA-02 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



 Code Item :CA-03 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



 Code Item :CA-04 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



 Code Item :CA-05 (SOLD)
(exclude inner and headband ye)



Happy viewing and Happy shopping korang !


And.. dearPINKwardrobe jugak nak ucapkan..
Selamat tahun baru 2012..
May year of 2012, bring lots of happiness, joy and prosperity to us, 
our family, relatives and friends..
and May ALLAH SWT bless us always !

Spread Love to everyone y'all !


Nota.Pink : Jangan lupa like kami di fb.. kami akan buat cabutan bertuah.. dan dua nama akan dipilih daaaaaaaaaaann dapat hadiah dari kami ! best kan? so, jom like sama sama.. search Dear.PINK.wardrobe ! ajak sedara mara, sahabat handai, kekasih hati, kekasih cerah, kekasih gelap (err..) segala k.. :) tq peeps ! Much love from us !




0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates