Jom Like Kami di FB ! :)

Tuesday, 1 May 2012

#18 - Beautiful Irma Puffy Long Dress ! :)

Salam and hye dearies!
Seperti yang hanie janjikan today hanie nak update new stunning stocks yang super cantik!
So called Beautiful Irma Puffy Long Dress !
Auww sangat sangat cantik and kaler dia?
toksah cakap la.. sume nye cun cun blaka ! hihi *peace*
Long dress ni ala-ala dress irma hasmie !
wuuuuu! aihh.. sukenye !! kan kan? 
Jom usha teaser ! Lets lets ! :)




Hee.. cecantikk kan?? wee.. suka suka suka suka !
dress ni kat bahu dia ade puffy2 design siket.. tu yang lagi style tu !
simple dan sangat sweet ! 
sesuai nak bawak jalan jalan, p ofis pon boleh !
choice of colours yang ummmph ! terbaik wok !
hikhik.. *eh panjang bebel2 kan..* hikhik
so jom usha nak !!

Owh lupe..
Material : Cotton gred AA (sangat lembut dan berat.. sangat tiptop!)
Panjang bahu ke bawah : 59 inci

PRICE : RM 59 (exclude postage)
Market Price : RM 69 




Colour : Red
Code Item : LD-01
*exclude belt*


Colour : PinkPurple
Code Item : LD-02 (SOLD OUT)
*exclude belt*



Colour : Yellow Mustard
Code Item : LD-03 (1 pc LEFT)


Colour : Electric Blue
Code Item : LD-04 
*exclude belt* 



Colour : Black
Code Item : LD-05 
*exclude belt*  
 


Colour : Sky Blue
 *sorry baju kaler ni lupa nak bawak mase photoshoot*
Code Item : LD-06 (SOLD OUT)


Weeeeeee ! cun cun kan ! 
Jom shopping korang !
Konfem sangat sangat bergaya klau korang yang pakai !
:) heeeeeee.. 
klau berminat boleh email details k..
kindly email your details;
 name, add, phone and code item 
to
dearpinkwardrobe@yahoo.com 


Nota.Pink : Korang peminat purse Erynn and Ezreen ? tunggu dis weekend ! :) and owh yeah HAPPY LABOUR DAY ! :)

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates