Jom Like Kami di FB ! :)

Tuesday, 10 July 2012

#22 - Colourful Long Dress with Love ! ♥

Salam and nite dearies !
Tonite as per teaser updated in FB..
hanie akan update stock dress yang super cun !
siyes ly !
Super stunning dress and super cool colour with super affordable price !
untuk stock kali ni.. hanie open for wholesale jugak..
hee.. pm me ntok harga borong k.. :) :)

Dress-dress ni sangat cantik dan free size ye..
can fit S-XL ! eh tak tipu ni..
tak caye..? hanie pon leh pakai tau.. meh usha teaser :)


 kan kan da cakap.. hihi..
jangan risau ade banyak pilihan kaler..
yang sangat sesuai ngan trend skang..
haa.. yang best nye lagi.. dress ni sangat sopan..
korang boleh la grab jugak for raya !
:)

So lets usha !


Sweetness Syazreen Roses Dress !

Material : Lycra mix Chiffon
Length : 140cm
Price : RM 70
Postage : RM 6 (Pen. M'sia) & RM 9 ( Sabah & Sarawak)



 


Colour : Hot Pink 
Code Item : Syazreen-01




Colour : Elegant Black
Code Item : Syazreen-02




Colour : Soft Peach (SOLD OUT)
Code Item : Syazreen-03




Colour : Sweet Purple (SOLD OUT)
Code Item : Syazreen-04




Colour : Feminine Red
Code Item : Syazreen-05 (SOLD OUT)



Stunning Syazanaa Ribbon Dress !

Material : Lycra
Length : 140cm 
Price : RM 75
Postage : RM 6 (Pen. M'sia) & RM 9 ( Sabah & Sarawak)

*Belt and Flower included*



Colour : Sweet Purple (SOLD OUT)
Code Item : Syazanaa-01



Colour : Hot Pink (SOLD OUT)
Code Item : Syazanaa-02



Colour : Fantastic Blue (SOLD OUT)
Code Item : Syazanaa-03


Simple Syazleen Flower Dress ! 

Material : Lycra
Length : 140cm 
Price : RM69
Postage : RM 6 (Pen. M'sia) & RM 9 ( Sabah & Sarawak)



Colour : Fantastic Blue (SOLD OUT)
Code Item : Syazleen-01




Colour : Sweet Purple (SOLD OUT)
Code Item : Syazleen-02




Colour : Hot Pink (SOLD OUT)
Code Item : Syazleen-03


Note : Please be inform, color maybe ade slightly different due to lighting effect !

Happy shopping korang !

Jom semua cuci mata,
dress mmg cantik sudah pasti,
meh la shopping ngan kita,
boleh pakai time syawal nanti.. !






12 comments:

niyza nasir said...

salam..sy nak tnya kalau sy pakai saiz 46/48 blh muat tak Syazanaa tu?

HaNya AkU, diA daN bUsTop Uda said...

err.. betul ke tu hargenyer.. ke saya yang slh tgk.. btw.. boleh bg ukuran tak..?

dearPINKwardrobe said...

niyza nasir : salam niza sorry late.. boleh yunk.. hanie pon leh pakai.. kain dia memeri.. stretchable.. :)

Hanye aku : hye dear.. harga as per written above.. :) jom grab.. free size yunk.. kain jenis stretchable :)

mama chinta said...

dear, saya dah email nak order..:)

She Is Eleeza said...

Hi. Those dresses ada lagi tak? Kalau selalu pakai UK 20-22 boleh muat tak agak2?

dearPINKwardrobe said...

mama chinta : hye sis.. hanie dah reply sume email.. hope yr email pon hanie ade reply :)

she is eleeza : hye sis.. klau yang dress syazreen tu boleh fit up until UK size 18 sis :)

HaNya AkU, diA daN bUsTop Uda said...

i da email u.. my email addres ruffgirlz_89@yahoo.com hope u dapat reply segera.. xsabar nak pakai ni.. :D

Anis Maisarra Mohd Zaini said...

Hye sis , saya still study , 16 y/o , so , sesuai tak kalau saya pkai camni? btw , kenapa tinggi dia hanya 140cm ?. saya mempunyai tinggi 150cm. huhuhu

la d0n$eja n0reul said...
This comment has been removed by the author.
la d0n$eja n0reul said...

salam...panjang baju xbleh lbh sket ke???
tinggi saya 173cm...agak2 bleh ke kalau saya pakai..x singkat ke???
nak tapi takut singkat/pendek je...

dearPINKwardrobe said...

Anis : dress ni length dia dari bahu ke kaki yunk.. 165cm and below leh pakai :)

kak mah said...

Free saiz rupanya,warna yang menarik dan harga berpatutan.

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates