Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 14 January 2012

Y.E.S #5 - Amazing Colourful Elzyraa !

Salam and hye korang ! :)
Seperti yang kami janjikan..
stock ntok YES ni..
adalah ..
Purse envelope yang cunnnnnnn!
Design baru ni korang !
 Memang cantik..!
Dalam dia colourful colourful laaaaagi!
 Ok jom usha jap.. 


YES PRICE : RM 35 je ! :) (exclude postage k)
Market Price : Dekat RM 50 ni tau !




Cantik kan dalam dia.. warna warni :)





Purse : Amazing Colourful Elzyraa !




Colour : Black
Available in : 
Design 1
Design 2
Design 3
Code Item : EF-01


Colour : Pink
Available in : 

Design 1 (SOLD)
Design 2 (SOLD)
 
Code Item : EF-02




Colour : Red / Peach
Available in : 

Design 1 (SOLD)
Design 2 (BOOKED)
Code Item : EF-03



Colour : Yellow

Available in : 

Design 1 (SOLD)
Design 2 (SOLD)

Code Item : EF-04



Ok.. apa maksud Design 1, 2 and 3..
klau korang tengok btol2..
design dalam purse tu..
kaler dia lain2.. prasan x..
so.. if contoh korang minat black..
design dalam dia nak design 2..

send kat kami camni ye..

Code Item : EF-01 (Design 2)

Senang kan :)

Cantik sangat purse ni korang !


Jom grabbbbbbbbb!

Happy Viewing and Happy Shopping korang!



Jangan lupa follow kami di fb k :)
Klik like kat space belah kanan tu je..
nampak kan.. :)

Spread Love to Everyone y'all !

2 comments:

cinta muka buku said...

nak tanye lah.purse ni ade lagi tak?

dearPINKwardrobe said...

hye dear.. ade.. :) so far yang tinggal black, peach and yellow :) jom grab dia.. :)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates