Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 14 January 2012

Y.E.S #6 - Twin Crumple Shawls ! :)

Salam and hye korang !
 Kami ada berita gembira nak habaq mai ni..
disebab kan ramai gak tanya..
nape YES abes mid January? sebab ada cakap gaji lom masok..
ok xpe xpe..
cool korang..
kami akan EXTEND YES up until END of January 2012!

Perghhhhhhhhhh! memang PERGHHHHHHH! kan kan? :)
Ok.. malam ni.. seperti yang kami janji kan..
kami akan update shawl crumple yang memang menawan hati..
memang cun melecun la..
design pon kami pilih yang cun cun tau!
memang rambang mata masa pilih tau! 
harap korang suka..!

hee.. kenapa kami kata twin crumple shawl?
sebab kami bagi nama dia ala-ala twinnie u ols! :)



Kain memang berkualiti..
kain jenis cotton dannnnnn bile pakai sejuk je.. :)
crumple ni senang sangat nak gune kan..
xyah susah susah nak iron..

Ok ok.. Jom usha ! :)

Shawls : Elmira Ayda !



Shawl yang first ni kami bagi nama dia Elmira Ayda !
Sangat cun tau!
Harga pon sangat berpatutan..

YES PRICE : RM 30 je! (exclude postage k)
Market Price : RM 45 tau korangggggggggg! 

lagipon design ni jarang jumpee :)
 Code Item : EA-01 (Polka dot) (SOLD)

 Code Item : EA-02 (Polka dot) (BOOKED)


 Code Item : EA-03 (Polka dot) (SOLD)

 Code Item : EA-04 (Polka dot)

 Code Item : EA-05 (Ribbon)

Code Item : EA-06 (Ribbon) (SOLD)

Code Item : EA-07 (Ribbon) (SOLD)

Shawls : Elmaira Ayza !



Shawl crumple yang kedua ni nama dia Elmaira Ayza !
Design cun tau !
Ada 3 layer yang berbeza dalam satu shawl..
so, korang boleh tuka-tuka nak guna design mana..
x caya? tgk gamba ni sat! :)


 Haa.. nampak x kat gamba atas tu..
ada 3 layer yag berbeza.. :)
korang boleh pilih nak gune yang mana..
design-design memang cun cun tau ! :)

YES Price : RM 35 je ! (exclude postage k)
Market Price : RM 80 ! (mahal tau! sebab selalu butik2 yg jual! so, ntok korang kami bagi murah sangat2 da (: )

Code Item : EA-08 (SOLD)

Code Item : EA-09 (SOLD)


Jom Korang Beli !
Limited stock ni :)

Kalau mana berkenan cepat cepat email kami ye :)

Jom Usha..
Jom Pilih..
Jom Beli..
dan..
Jom Beli lagi ! :)

hee..

Happy Viewing & 
Happy Shopping Korang !

Nota.Pink : Jangan Lupa follow kami di fb ! :) Lucky draw winner will be announce on 23rd January 2012 ! :) Get your chance to win d prize! :) :)

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates