Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 25 February 2012

#9 Colourful Erynn Purses the Junior !

Korangggggggggggg! Colourful Erynn Purses the Junior da mai!
haaaa.. previously yang senior nye.. nie junior..
sebab apa junior ni weyy??
sebab dia kecik sketttttttttttttt tauuu dari yang previous stock..
dan dalam dia ade design kotak kotak yang ala ala comelnyeeeeeeee !:D





Ok actually tadi petang hanie and kawan hanie ade photoshoot..
mase tu memang ada 6 kaler tau ntok erynn junior ni..
mase tengah tengah shoot..
ada customer area tempat kami shoot approach and teros beli.. !
so.. ade tinggal 4 kaler je now.. 
and senarnye hanie tak sempat pon nak snappppp gamba dua purse tu..
comel sangat purse erynn ni.. sampai orang ponnnnnn siap dtg beli time photoshoot !
Thanks jugak pada customer tu..

So korang jangan lambat lambat order purse ni ye..
cepat cepat tau ! :)

Jom layan kaler apa ade :)

Price : RM 26 (exclude postage k dear)






Colour: Light Pink/Blue
Code Item : EJ-01 (SOLD OUT)




Colour: Orange/Brown
Code Item : EJ-02 (1 SOLD, 1 BOOKED)
 





Colour: Red/Choc
Code Item : EJ-03 (SOLD OUT)





Colour: Brown/Light Green
Code Item : EJ-04 (SOLD OUT)


Colour : Rose Red/Yellow (SOLD)
*tak sempat nak snap pic purse ni*


Colour : Green/Light Pink (SOLD)
*tak sempat nak snap pic purse ni*




Jom korang grab cepat..
while STOCK last ! :)

Happy Viewing and Shopping peeps ! :)

We glad to have u here at dearPINKwardrobe.. ! :) 

Nota.Pink : Sorry sangat update lambat.. outdoor shoot lambat abes.. :) so sooooooryyyy !

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates