Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 25 February 2012

#8 Pashmina Double Colour Syazeera :)

Salam and hye peeps !
Lame nye x update stock baru kan..
ok tonite hanie akan update 2 stock skalie ok..
Dis first stocks are Pashmina Double Colour Syazeera !

Pashmina yang high quality..
Memang tak mudah tetas.. kain dia alahai softnye beralun alun tau korang :)
combination kaler yang awwwww so sweeeeeet !
sejuk je bile pakai.. :)
and d most important is.. harga yang sangat murah tau !
sebab nie memang high quality pashmina yang lemah lembut..
bukan yang senang tetas tetas punye.. hihi..

Ok.. bagi review siket.. :P


ok sebelum start.. hanie skang mmg jadi model bidang terjun dan terjunam skang ni..
my cute nadia ada keje di perak for 6 months..
so.. sorry tau kalau muka camm alahaiii kau nih! ahaha.. 
sorry.. saya x bapa terer nak posing posing ni..

So jom usha jom !

Price : RM 20 (exclude postage)
Market Price : RM 25



Colour : Pink/Purple
Code Item : SA-01 (SOLD)


Colour : Pink/Light Purple
Code Item : SA-02



Colour : Maroon/Pink
Code Item : SA-03



Colour :Black/Light Brown
Code Item : SA-04 (BOOKED)




Colour :Maroon/Orange
Code Item : SA-05 (1 SOLD , 1 AVALAIBLE)



Colour : Green/Light Green
Code Item : SA-06 (BOOKED)


Colour :Dark Blue/Grey
Code Item : SA-07 (SOLD)




Sorry ye mukaaaaa aiii u olsssssss!
ahaha.. ok xpe.. 
lets usha klau tebar pashmina ni camne bentuk dia..



Pashmina nie mmg senang bentuk tau..
dan skang pon musim pashmina pashmina kan..
tambah tambah korang mesti terer style2 kan shawl..
hana tajima la, diana amir, yuna and ramai la..
so jom korang grab.. comel tau kaler dia.. :)

Happy Viewing and Shopping korang !

Much LOVE!

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates