Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 31 March 2012

#15 - RESTOCK : Colourful Erynn Purses The Junior ! :)

Salam and hye lovely peeps ! 
Hari ni hanie akan update restock 
Colourful Erynn Purses the Junior yang comel comel tu !
Ramai yang suke Erynn purses ni..
So, dah ade stock dari supplier and terus hanie restock..
khas ntok korang yang sangat sweet and supportive andddddd terbaik !
Jom usha teaser ! :)




Haa.. nampak tak nampak tak? 
Suka tak? hee.. ade 1 kaler baruuuuuuuu! yang sangat sweeetttttt!
Pink(Redrose)/Yellow ! perghh memang cun melecun kaler dia..
ok ok xnak buang masa jom usha jommmmmmmm!

PRICE : RM 26 (exclude postage k)



Colour: Light Pink/Blue
Code Item : EJ-01 (1 pc LEFT)




Colour: Orange/Brown
Code Item : EJ-02 (SOLD OUT)


Colour: Brown/Light Green
Code Item : EJ-04  (SOLD OUT)




Colour: Pink(RedRose)/Yellow
Code Item : EJ-05 (SOLD OUT)

Comel comel kan korang !
Lets Shopping ! Grab yours now !
Purse ni selling fast tau ! :)
Okie dear.. Happy Viewing and Shopping.. !

Owh ye, apa beza Erynn biasa and Erynn Junior?
Erynn Junior ni kecik and nipis sket.. :) :)
tapie tetap comel.. 
and dalam dia design kain kotak-kotak..
klau Erynn biasa kan bunga-bunga.. hehe..
tapie same comel.. Jom Jom Beli :) :D
Much Love !

Tuesday, 27 March 2012

#14 - Cute Little Eyraa Purses ! :)

Salam and hye lovely peeps !
Today hanie nak fully update stocks yang sangat comel !
Siyesly comel :) geram jer tengok tau ! :D
Purse yang cute mute ni nama dia..
Cute Little Eyraa Purses ! :)
 Jom usha preview sket !



Comel comel kan..
ada 6 pilihan kaler yang sweet muweeeeeeeet ntok korang ! :)
purse ni pon cam erynn tau ! 
maksodnye.. dia pon dual colour !
combine combine colour ! :)

Imported purses dari korea.. and jenama Crown tau !
Femes bangat jenama ni kat sana..
kos tinggi sket pastu harga dia mahal..
but dun worry.. hanie still letak below market price :)
khas ntok korang yang best best belaka !
Jom cekidaaaaaaut ! :)

PRICE : RM 30 (exclude postage k)
Market Price : RM 36 - 39 



Colour : Pink2 Peach / Yellow (Pink dia ala-ala hot pink)
Code Item : EY-01 (FULLY BOOKED)



Colour : Purple / Grass green
Code Item : EY-02 (1 pc LEFT)
 

Colour : Light Pink / Dark Blue
Code Item : EY-03 (SOLD OUT)


Colour : Sweet Pink / Blue
Code Item : EY-04 (SOLD OUT)


Colour : Black / Choc
Code Item : EY-05 (1 pc LEFT)



Colour : Red / Dark Blue
Code Item : EY-06 (2 pcs LEFT)

Comel kan kan?
Nak usha preview lagi?
eh of course la boleh !
Sweet kan korang !
Ada 8 poket ntok korang letak kad-kad segala..
kad kawen je tak muat.. hihi.. :P
tempat duit syiling..
and yes dun worry..
tempat duit kertas pon ade ! :)
Jom grab !

Happy Viewing and Shopping peeps !


Nota.Pink : Comel kan.. but just a sweet reminder.. kaler maybe a bit difference due to camera flash or lighting :) but dun worry slight difference sangat ! :)

Saturday, 17 March 2012

#13 New Handbags with Style 4 ~ :)

Ok korang next stock nie hanie masokkan handbags ! 
weeeeeee ! kalie nie punye..
hanie bagi yang comel - comel, style-style tapie harga sume less RM 60 !
Best tak? kat lua lagi up up harga dia.. :)

So, jom usha jom !


Bags : Ilyiaa !




Beg first nie nama dia Ilyiaa ! 
comel je kotak-kotak kan..
adjustable tau tali dia..
owh sesuai nak jadikan beg vintage..
and nak masokkan kamera dslr korang pon ok !
klau nak tau ! ada gak laki beli..
sebab nak taruk kamera !
memang cun tau ! sweet je korang !
jom grab ! 

Available in :
Pink (SOLD)
Black (SOLD)
Code Item : IA -01


Price : RM 55 (exclude postage)
Market Price : RM 69



Bags : Irisyaa !



Alolololo.. beg 2nd ni memang comel je korang !
kecik molek sweet muweet !
Ada tali pendek.. tali panjang pon ade..
memang sweeeeet sangat..
manis manis cam gula-gula.. hihi..
mesti sweet je klau korang bawak jalan jalan kan..
tambah-tambah korang sume ni stylo kan..
hihi.. :)

Available in:
Pink (SOLD)
Peach (SOLD)
Code Item : IA -02

Price : RM 35 (exclude postage)
Market Price : RM 40 and above 



Bags : Ireena !



Bag Ireena nie sangatttttt cantik !
Memang siyes..
sebab apa?
sebab warna and kain dia sangatt meletup !
Klau kaler black.. zip pon black..
klau pink.. zip pon pink !
Memang cumils sangat !
Jom korang grab..

Available in :
Black 
Pink


Code Item : IA -03
Price : RM 40 (exclude postage)
Market Price : Can go over RM 45 

Owh btw.. yang pink tu ade sedikit defect..
maybe supplier pon xpasan..
tapie hanie dah pasan.. hanie nak tunjuk korang la..
sebab xmo ade salah phm nnt :)

besi dia ada karat sket je.. tu kene kain.. 
tapie sket je.. :)

so hanie nak bagi diskaun..
ntok warna PINK ni saja..
Price (PINK) : RM 35 (exclude postage)
:)


Bags : Izaraa !




Eh nama beg nie Izaraa ! heeee.. sebab cute mute cam Izara Aishah kan? hehe :D
Beg nie memang super comel korang !
Comfortable and comel sebab ade ribbon2 tu..
alahaiiiiiiii suweeeeeeeeeeetnye!
ada 2 tali tau..
satu panjang, satu pendek.. 
so korang boleh la pilih ikot rasa hati dan sanubari nak pakai yg mane kan..

Available in :
Black
Purple (SOLD)
Brown 

Code Item : IA -04
Price : RM 49 (exclude postage)
Market Price : RM 59


Bags : Iezzy !




Bag yang super cute ni nama dia Iezzy !
Comel sangat dan tali dia adjustable tau !
Cute mute kaler dia korang !
Design pon menarik hati tau !
Tambah suweeeeeeet klau korang bawak p dating ! hihi..

Available in :
Pink (BOOKED)

Code Item : IA -05
Price : RM 49 (exclude postage)
Market Price : RM 59


Bags : Ieylaa !




Bag ni sangat luas dalam dia tau !
Tali dia plak jenis yang lebar tu..
so, bile pakai alahai terletak je kat bahu..
super selesa tau korang !
kalau bawak p kelas pon sangat ok !
Byk barang boleh masok.. tali pon selesa.. 
eh.. memang best abes la ! cute plak tu warna dia ! kan kan..
hihi..

Available in :
Pink

Code Item : IA -06
Price : RM 50 (exclude postage)
Market Price : RM 60


Bags : Iefaa !




Bag Iefaa nie memang best !
Nampak exclusive and warna pon mengancam abes !
Tali boleh adjust-adjust ikot citarasa masing-masing.. hihi..
sesuai nak bawak p dating ke p opis ke..
sesuai ntok semua masa dan keadaan !
heeeee.. comel design dia.. daaaan susah nak dapat tau design ni ! :)

Available in :
Pink
Black

Code Item : IA -07
Price : RM 49 (exclude postage)
Market Price : RM 59



Hee.. so korang jom usha and shopping !
DearPINKwardrobe akan sentiasa ntok carik beg yang lain
dari biasa..
design yang susah sket org nak jumpe..
hihi.. :) jom korang !
lets lets shopping ! :)


P/S : Dah beli Dara.com April issue x? hihi.. 


#12 Elegant & Funky Diana Skirts ♥

Salam and hye peeps ! 
Today hanie nak update stocks yang super cute ok !
1st stock nie nama dia Elegant & Funky Diana Skirts ! :)
Weeeeee.. Napa Diana? Mesti ramai dah tau kan .. kan? hehe..
Sebab skirts ni ala-ala skirt Diana Amir ! :)
Hanie minat gilerrrrr la kat Diana Amir ! Korang minat x? hehe..

Skirts ni supposedly ade 7 kaler.. tapie red colour yang ready stock dah sold out !
wuhuuuu.. so hanie kene pre-order :) 
so maknenye today hanie tunjuk 6 kaler dulu k :)
Just like i told u in FB.. hanie amek pre-order ntok sume kaler.. 
sebab banyak yang ready stock sold out !
x sempat hanie nak update sebab kazen and kawan yang dtg umah da rembat !
sebab mmg puas hati kain dia..

Kain jenis Lycra Gred AA.. sangat lembut, ala-ala beralun je design bawah dia..
pastu kain jenis berat (terletak je bile pakai tau) hihi.. and ala2 cinderella la klau pusing-pusing :) Usha preview dulu jom ! Fit from S - XXL :)




Price : RM 57 (exclude postage k)
Market Price : RM 65 - RM 69 

Jom usha korangggggggg !



Colour : Purple
Code Item : ED-01 (SOLD OUT)


Colour :Yellow Mustard
Code Item : ED-02
(2 pieces left)





Colour : Dark Blue
Code Item : ED-03 (1 pc LEFT)




Colour : Dark Choc
Code Item : ED-04
(4 pieces left)



Colour : Black
Code Item : ED-05
(FULLY BOOKED)



Colour : Grey
Code Item : ED-06
(SOLD OUT)




Eh.. nak gak kasi preview lagi.. hihi.. cantik.. come grab yours now girls ! :) ♥

P/S : Jom tgk 7 petala cinta ! :)

Saturday, 3 March 2012

#11 Ezreen VS Erynn Purses :)

ALL SOLD OUT !
(Thanks dearies) =)

Ok korang next stocks is Ezreen VS Erynn Purses !!!!!!!
Suka tak? Suka tak?

hihi.
:)

Jom kite usha satu2 jenis ye.. 
moh travel denga cite pasal ezreen dulu ! :)


Purses : Stunning Stripes Ezreen :)

Ok purse first nie nama dia ezreen !
comel macam design purse ni jugak !
sangat cun.. ada 11 colour sumenye.. 
meh usha kaler2 yang adaaaaaaaaaaa..


comel kan comel kan?
sume kaler available lagi kat supplier..
but but but but..
hanie xdapat amek sume ritu sebab terlalu bz last week..
so ade kat hanie ponnnnnnn 3 kaler je..
and guess what !
sume kaler yang ready stock da fully booked !
huu.. terkejut terharu and thanks pada sume customer..
and pada yang takdapat order..
boleh pre-order..
pre-order nie korang kene bayar 50% of d price (50% incl postage skalie k)
and hanie berdesup amek barang kat supplier..
and InsyaALLAH sapa order cepat.. bayar cepat dapat barang cepat.. so cepat2 tau !
selling fast niiiiiii :) Jom usha design dalam dia.. :)

Price : RM 32 (exclude postage k)
Pre-order : 50% from d actual price :)


 
Colour : RedRose
Code Item : ES-01
1st Ready Stock : SOLD OUT
2nd Ready Stock : SOLD OUT
 



Colour : Purple
Code Item : ES-02
Ready Stock : SOLD OUT




Colour : Blue
Code Item : ES-03
Ready Stock : SOLD OUT




Purse : Colourful Erynn Purses !

Utk purse erynn nie.. 
ada jugak yang ready stock and ada yang kene pre-order..
utk yang nak pre-order..
sama macam ezreen..
kene bayar 50% dulu ye :)

Jom usha kaler apa ada..
sebab hanie ada masokkan 3 kaler baru :)
lets usha!

Price : RM 30 (exclude postage k)
Pre-order : 50% from d actual price  :)


 Colour : Brown/Pink
Code Item : EE-07 
Ready Stocks : SOLD OUT



 Colour : Pink/Yellow
Code Item : EE-08
*Pink dia ala2 hotpink + peach ! sangat hot!

Ready Stocks : (SOLD OUT)



 Colour : Green/Light Brown
Code Item : EE-09 
 Ready Stocks : SOLD OUT






Colour : Pink/Blue
Code Item : EE-01 (SOLD OUT)

 Colour : White/Pink
Code Item : EE-03 (SOLD OUT)

 Colour : Blue/Red
Code Item : EE-05
(SOLD OUT)


Owh ye korang.. ramai yang dah beli erynn purses ni..
and puas hati sebab mmg cantik :)
jom hanie nak tunjuk gamba dia dengan lebih jelas lagi..
dalam dia tuuuuuuu.. hehe..




Ok korang happy viewing and shopping ! :)
Pre-order hanie amek sampai isnin malam je ye :)
Sapa2 yang nak.. please email, confirm order and wat payment
sampai isnin malam.. sebab nak dapat barang cepat ni :)
ok dearies :)

Pada yang booked, reservation 2 days only ! :)

Thanks peeps ! 
Much Love ! :)



Template by:

Free Blog Templates