Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 31 March 2012

#15 - RESTOCK : Colourful Erynn Purses The Junior ! :)

Salam and hye lovely peeps ! 
Hari ni hanie akan update restock 
Colourful Erynn Purses the Junior yang comel comel tu !
Ramai yang suke Erynn purses ni..
So, dah ade stock dari supplier and terus hanie restock..
khas ntok korang yang sangat sweet and supportive andddddd terbaik !
Jom usha teaser ! :)




Haa.. nampak tak nampak tak? 
Suka tak? hee.. ade 1 kaler baruuuuuuuu! yang sangat sweeetttttt!
Pink(Redrose)/Yellow ! perghh memang cun melecun kaler dia..
ok ok xnak buang masa jom usha jommmmmmmm!

PRICE : RM 26 (exclude postage k)



Colour: Light Pink/Blue
Code Item : EJ-01 (1 pc LEFT)




Colour: Orange/Brown
Code Item : EJ-02 (SOLD OUT)


Colour: Brown/Light Green
Code Item : EJ-04  (SOLD OUT)




Colour: Pink(RedRose)/Yellow
Code Item : EJ-05 (SOLD OUT)

Comel comel kan korang !
Lets Shopping ! Grab yours now !
Purse ni selling fast tau ! :)
Okie dear.. Happy Viewing and Shopping.. !

Owh ye, apa beza Erynn biasa and Erynn Junior?
Erynn Junior ni kecik and nipis sket.. :) :)
tapie tetap comel.. 
and dalam dia design kain kotak-kotak..
klau Erynn biasa kan bunga-bunga.. hehe..
tapie same comel.. Jom Jom Beli :) :D
Much Love !

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates