Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 17 March 2012

#13 New Handbags with Style 4 ~ :)

Ok korang next stock nie hanie masokkan handbags ! 
weeeeeee ! kalie nie punye..
hanie bagi yang comel - comel, style-style tapie harga sume less RM 60 !
Best tak? kat lua lagi up up harga dia.. :)

So, jom usha jom !


Bags : Ilyiaa !




Beg first nie nama dia Ilyiaa ! 
comel je kotak-kotak kan..
adjustable tau tali dia..
owh sesuai nak jadikan beg vintage..
and nak masokkan kamera dslr korang pon ok !
klau nak tau ! ada gak laki beli..
sebab nak taruk kamera !
memang cun tau ! sweet je korang !
jom grab ! 

Available in :
Pink (SOLD)
Black (SOLD)
Code Item : IA -01


Price : RM 55 (exclude postage)
Market Price : RM 69



Bags : Irisyaa !



Alolololo.. beg 2nd ni memang comel je korang !
kecik molek sweet muweet !
Ada tali pendek.. tali panjang pon ade..
memang sweeeeet sangat..
manis manis cam gula-gula.. hihi..
mesti sweet je klau korang bawak jalan jalan kan..
tambah-tambah korang sume ni stylo kan..
hihi.. :)

Available in:
Pink (SOLD)
Peach (SOLD)
Code Item : IA -02

Price : RM 35 (exclude postage)
Market Price : RM 40 and above 



Bags : Ireena !



Bag Ireena nie sangatttttt cantik !
Memang siyes..
sebab apa?
sebab warna and kain dia sangatt meletup !
Klau kaler black.. zip pon black..
klau pink.. zip pon pink !
Memang cumils sangat !
Jom korang grab..

Available in :
Black 
Pink


Code Item : IA -03
Price : RM 40 (exclude postage)
Market Price : Can go over RM 45 

Owh btw.. yang pink tu ade sedikit defect..
maybe supplier pon xpasan..
tapie hanie dah pasan.. hanie nak tunjuk korang la..
sebab xmo ade salah phm nnt :)

besi dia ada karat sket je.. tu kene kain.. 
tapie sket je.. :)

so hanie nak bagi diskaun..
ntok warna PINK ni saja..
Price (PINK) : RM 35 (exclude postage)
:)


Bags : Izaraa !




Eh nama beg nie Izaraa ! heeee.. sebab cute mute cam Izara Aishah kan? hehe :D
Beg nie memang super comel korang !
Comfortable and comel sebab ade ribbon2 tu..
alahaiiiiiiii suweeeeeeeeeeetnye!
ada 2 tali tau..
satu panjang, satu pendek.. 
so korang boleh la pilih ikot rasa hati dan sanubari nak pakai yg mane kan..

Available in :
Black
Purple (SOLD)
Brown 

Code Item : IA -04
Price : RM 49 (exclude postage)
Market Price : RM 59


Bags : Iezzy !




Bag yang super cute ni nama dia Iezzy !
Comel sangat dan tali dia adjustable tau !
Cute mute kaler dia korang !
Design pon menarik hati tau !
Tambah suweeeeeeet klau korang bawak p dating ! hihi..

Available in :
Pink (BOOKED)

Code Item : IA -05
Price : RM 49 (exclude postage)
Market Price : RM 59


Bags : Ieylaa !




Bag ni sangat luas dalam dia tau !
Tali dia plak jenis yang lebar tu..
so, bile pakai alahai terletak je kat bahu..
super selesa tau korang !
kalau bawak p kelas pon sangat ok !
Byk barang boleh masok.. tali pon selesa.. 
eh.. memang best abes la ! cute plak tu warna dia ! kan kan..
hihi..

Available in :
Pink

Code Item : IA -06
Price : RM 50 (exclude postage)
Market Price : RM 60


Bags : Iefaa !




Bag Iefaa nie memang best !
Nampak exclusive and warna pon mengancam abes !
Tali boleh adjust-adjust ikot citarasa masing-masing.. hihi..
sesuai nak bawak p dating ke p opis ke..
sesuai ntok semua masa dan keadaan !
heeeee.. comel design dia.. daaaan susah nak dapat tau design ni ! :)

Available in :
Pink
Black

Code Item : IA -07
Price : RM 49 (exclude postage)
Market Price : RM 59



Hee.. so korang jom usha and shopping !
DearPINKwardrobe akan sentiasa ntok carik beg yang lain
dari biasa..
design yang susah sket org nak jumpe..
hihi.. :) jom korang !
lets lets shopping ! :)


P/S : Dah beli Dara.com April issue x? hihi.. 


0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates