Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 17 March 2012

#12 Elegant & Funky Diana Skirts ♥

Salam and hye peeps ! 
Today hanie nak update stocks yang super cute ok !
1st stock nie nama dia Elegant & Funky Diana Skirts ! :)
Weeeeee.. Napa Diana? Mesti ramai dah tau kan .. kan? hehe..
Sebab skirts ni ala-ala skirt Diana Amir ! :)
Hanie minat gilerrrrr la kat Diana Amir ! Korang minat x? hehe..

Skirts ni supposedly ade 7 kaler.. tapie red colour yang ready stock dah sold out !
wuhuuuu.. so hanie kene pre-order :) 
so maknenye today hanie tunjuk 6 kaler dulu k :)
Just like i told u in FB.. hanie amek pre-order ntok sume kaler.. 
sebab banyak yang ready stock sold out !
x sempat hanie nak update sebab kazen and kawan yang dtg umah da rembat !
sebab mmg puas hati kain dia..

Kain jenis Lycra Gred AA.. sangat lembut, ala-ala beralun je design bawah dia..
pastu kain jenis berat (terletak je bile pakai tau) hihi.. and ala2 cinderella la klau pusing-pusing :) Usha preview dulu jom ! Fit from S - XXL :)




Price : RM 57 (exclude postage k)
Market Price : RM 65 - RM 69 

Jom usha korangggggggg !



Colour : Purple
Code Item : ED-01 (SOLD OUT)


Colour :Yellow Mustard
Code Item : ED-02
(2 pieces left)





Colour : Dark Blue
Code Item : ED-03 (1 pc LEFT)




Colour : Dark Choc
Code Item : ED-04
(4 pieces left)



Colour : Black
Code Item : ED-05
(FULLY BOOKED)



Colour : Grey
Code Item : ED-06
(SOLD OUT)




Eh.. nak gak kasi preview lagi.. hihi.. cantik.. come grab yours now girls ! :) ♥

P/S : Jom tgk 7 petala cinta ! :)

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates