Jom Like Kami di FB ! :)

Sunday, 20 May 2012

#20 - Adorable Lyssa Buttoned Long Skirts ! ♥

Salam and hye peeps !
Tonite hanie nak update stocks yang super adorable..
alololololo sweeettttttnyee.. auw auw ! hihi..
named as Adorable Lyssa Buttoned Long Skirts !
Jom usha teaser dulu nak? 
hihi..


wahhhh.. cun kannnnn!!
heeeeeee.. :) :) hanie pon suke gile tauuuuuu!
actually previously hanie dah ade stock ni..
tapi tapi tapi tapi.. tak sempat nak update..
dah abes.. sold out !
huuuu.. hebat bukan? hihi..
so dah restock balek and yeah lets check them out !
8 kaler yang super marbelles, stunning, sweet !!
siyes kain dia.. cotton yang tiptop !
walaweyy.. bile pakai ala-ala cinderella dah ni !..
hikhik..

Ok ok.. before dat, just nak inform.. 
panjang kain nie adelah 100 cm and ade yang 91cm..
so.. korang tengok caption btol btol k..
sebab ade kaler yang ade 100 cm je..
ade yang available for 91cm only..
and ade yang 2-2 pon ade.. hehe.. :)
pastikan cek k dear..
so.. jom ushaaaaaa and dun forget to grab yours now lovely !!
 

PRICE for 100 cm : RM 48 (exclude postage)
PRICE for 91cm : RM 45 (exclude postage)
MARKET PRICE : RM 55 (tak ikot cm tau.. mana2 panjang dia pon harga tetap sama)




Colour : Yellow Mustard
Available in : 100 cm ONLY
Code Item : BS-01 (1 pc LEFT)



Colour : Red
Available in : 100 cm ONLY
Code Item : BS-02 (1 pc LEFT)




Colour : Green Turquoise
Available in : 91 cm & 100 cm
Code Item : BS-03




Colour : Black
Available in : 100 cm ONLY
Code Item : BS-04 (1 pc LEFT)




Colour : Grey
Available in : 91 cm ONLY
Code Item : BS-05 (SOLD OUT)



Colour : Electric Blue
Available in : 100 cm ONLY
Code Item : BS-06 (1 pc LEFT)



Colour : Dark Blue
Available in : 91 cm ONLY
Code Item : BS-07 (1 pc LEFT)





Colour : Peach
Available in : 91 cm & 100 cm
Code Item : BS-08



Jom GRAB korang !
To place order..
Email nama, alamat, phone and code item 
to : dearpinkwardrobe@yahoo.com :)
HAPPY SHOPPING DEARIES !
Much LOVE !

Sunday, 6 May 2012

#19 - RESTOCK : Ezreen VS Erynn Purses ! :)

Salam and nite peeps ! 
Tonite hanie akan update restock purses comel tu tau !
purse yang mana?
of course la yang ........
Stunning Stripes Ezreen and Colourful Erynn Purses (ni yang senior tu) hihi..
Jom usha preview jom ! :)
Ingat tak ingat tak?
hihi..
kalie nie hanie dah amek ready stock lebih lebih sket..
but if ade yang nak pre-order.. boleh je..
hanie akan cek kat supplier..
if ade stock.. hanie akan bedesup amek !
so lets usha !


Stunning Stripes Ezreen !

PRICE : RM 32 (exclude postage k)
Market Price : Can be over RM 50 
Colour : RedRose
Code Item : ES-01




Colour : Purple
Code Item : ES-02



Colour : Blue
Code Item : ES-03

Colour : Grass Green
Code Item : ES-04


*For Ezreen Purses, klau korang nak kaler lain.. boleh pre-order.. 
kaler yang available leh usha gamba bawah ni k :)


Colourful Erynn Purses (Senior) !


Hee.. rasenye ramai tau nape ade senior kan..
hihi.. Erynn senior purse yang dalam dia corak bunga2..
klau junior tu corak kotak2..
hehe.. tapi dis time hanie restock yang senior..
so comel comel blaka !
jom usha k ! :)

PRICE : RM 30 (exclude postage k)
Market Price : RM 45 and above ! 







Colour : Pink/Blue
Code Item : EE-01





 Colour : Blue/Red
Code Item : EE-05






 Colour : Brown/Pink
Code Item : EE-07 (SOLD OUT)




Colour : Pink/Yellow
Code Item : EE-08 (SOLD OUT)
*Pink dia ala2 hotpink + peach ! sangat hot!





NEW ! Colour : Black / White
Code Item : EE-10 (SOLD OUT)



Jom usha preview dalam dia secara menyeluruh nak?
ewah menyeluruh tuuuuuu.. hehe..



Ok korang ! Happy Viewing and
Happy Shopping !
Hee.. Klau nak place order..
Senang saja !

Email hanie details such as;
Name
Address
Phone
Code Item

to : dearpinkwardrobe@yahoo.com 

hanie akan reply within 24 hrs ! :) 

Jangan lupa like kami di fb k ! :)
Much Love !
Peace yaw ! hihi

Tuesday, 1 May 2012

#18 - Beautiful Irma Puffy Long Dress ! :)

Salam and hye dearies!
Seperti yang hanie janjikan today hanie nak update new stunning stocks yang super cantik!
So called Beautiful Irma Puffy Long Dress !
Auww sangat sangat cantik and kaler dia?
toksah cakap la.. sume nye cun cun blaka ! hihi *peace*
Long dress ni ala-ala dress irma hasmie !
wuuuuu! aihh.. sukenye !! kan kan? 
Jom usha teaser ! Lets lets ! :)




Hee.. cecantikk kan?? wee.. suka suka suka suka !
dress ni kat bahu dia ade puffy2 design siket.. tu yang lagi style tu !
simple dan sangat sweet ! 
sesuai nak bawak jalan jalan, p ofis pon boleh !
choice of colours yang ummmph ! terbaik wok !
hikhik.. *eh panjang bebel2 kan..* hikhik
so jom usha nak !!

Owh lupe..
Material : Cotton gred AA (sangat lembut dan berat.. sangat tiptop!)
Panjang bahu ke bawah : 59 inci

PRICE : RM 59 (exclude postage)
Market Price : RM 69 




Colour : Red
Code Item : LD-01
*exclude belt*


Colour : PinkPurple
Code Item : LD-02 (SOLD OUT)
*exclude belt*



Colour : Yellow Mustard
Code Item : LD-03 (1 pc LEFT)


Colour : Electric Blue
Code Item : LD-04 
*exclude belt* 



Colour : Black
Code Item : LD-05 
*exclude belt*  
 


Colour : Sky Blue
 *sorry baju kaler ni lupa nak bawak mase photoshoot*
Code Item : LD-06 (SOLD OUT)


Weeeeeee ! cun cun kan ! 
Jom shopping korang !
Konfem sangat sangat bergaya klau korang yang pakai !
:) heeeeeee.. 
klau berminat boleh email details k..
kindly email your details;
 name, add, phone and code item 
to
dearpinkwardrobe@yahoo.com 


Nota.Pink : Korang peminat purse Erynn and Ezreen ? tunggu dis weekend ! :) and owh yeah HAPPY LABOUR DAY ! :)

Template by:

Free Blog Templates