Jom Like Kami di FB ! :)

Saturday, 25 February 2012

#9 Colourful Erynn Purses the Junior !

Korangggggggggggg! Colourful Erynn Purses the Junior da mai!
haaaa.. previously yang senior nye.. nie junior..
sebab apa junior ni weyy??
sebab dia kecik sketttttttttttttt tauuu dari yang previous stock..
dan dalam dia ade design kotak kotak yang ala ala comelnyeeeeeeee !:D





Ok actually tadi petang hanie and kawan hanie ade photoshoot..
mase tu memang ada 6 kaler tau ntok erynn junior ni..
mase tengah tengah shoot..
ada customer area tempat kami shoot approach and teros beli.. !
so.. ade tinggal 4 kaler je now.. 
and senarnye hanie tak sempat pon nak snappppp gamba dua purse tu..
comel sangat purse erynn ni.. sampai orang ponnnnnn siap dtg beli time photoshoot !
Thanks jugak pada customer tu..

So korang jangan lambat lambat order purse ni ye..
cepat cepat tau ! :)

Jom layan kaler apa ade :)

Price : RM 26 (exclude postage k dear)






Colour: Light Pink/Blue
Code Item : EJ-01 (SOLD OUT)




Colour: Orange/Brown
Code Item : EJ-02 (1 SOLD, 1 BOOKED)
 





Colour: Red/Choc
Code Item : EJ-03 (SOLD OUT)





Colour: Brown/Light Green
Code Item : EJ-04 (SOLD OUT)


Colour : Rose Red/Yellow (SOLD)
*tak sempat nak snap pic purse ni*


Colour : Green/Light Pink (SOLD)
*tak sempat nak snap pic purse ni*




Jom korang grab cepat..
while STOCK last ! :)

Happy Viewing and Shopping peeps ! :)

We glad to have u here at dearPINKwardrobe.. ! :) 

Nota.Pink : Sorry sangat update lambat.. outdoor shoot lambat abes.. :) so sooooooryyyy !

#8 Pashmina Double Colour Syazeera :)

Salam and hye peeps !
Lame nye x update stock baru kan..
ok tonite hanie akan update 2 stock skalie ok..
Dis first stocks are Pashmina Double Colour Syazeera !

Pashmina yang high quality..
Memang tak mudah tetas.. kain dia alahai softnye beralun alun tau korang :)
combination kaler yang awwwww so sweeeeeet !
sejuk je bile pakai.. :)
and d most important is.. harga yang sangat murah tau !
sebab nie memang high quality pashmina yang lemah lembut..
bukan yang senang tetas tetas punye.. hihi..

Ok.. bagi review siket.. :P


ok sebelum start.. hanie skang mmg jadi model bidang terjun dan terjunam skang ni..
my cute nadia ada keje di perak for 6 months..
so.. sorry tau kalau muka camm alahaiii kau nih! ahaha.. 
sorry.. saya x bapa terer nak posing posing ni..

So jom usha jom !

Price : RM 20 (exclude postage)
Market Price : RM 25



Colour : Pink/Purple
Code Item : SA-01 (SOLD)


Colour : Pink/Light Purple
Code Item : SA-02



Colour : Maroon/Pink
Code Item : SA-03



Colour :Black/Light Brown
Code Item : SA-04 (BOOKED)




Colour :Maroon/Orange
Code Item : SA-05 (1 SOLD , 1 AVALAIBLE)



Colour : Green/Light Green
Code Item : SA-06 (BOOKED)


Colour :Dark Blue/Grey
Code Item : SA-07 (SOLD)




Sorry ye mukaaaaa aiii u olsssssss!
ahaha.. ok xpe.. 
lets usha klau tebar pashmina ni camne bentuk dia..



Pashmina nie mmg senang bentuk tau..
dan skang pon musim pashmina pashmina kan..
tambah tambah korang mesti terer style2 kan shawl..
hana tajima la, diana amir, yuna and ramai la..
so jom korang grab.. comel tau kaler dia.. :)

Happy Viewing and Shopping korang !

Much LOVE!

Thursday, 23 February 2012

Announcement Peeps ! ♥

Salam and hye korang

Nak inform korang ni.. sapa minat beg?? hehe.. hanie nak buat happy hour.. :) sempena bulan feb ni.. sebab apa feb? sebab tahun ni kan.. tahun lompat.. 4 tahun skali.. hehe.. beg apa? heeeeeeeee.. jom usha gamba ! 


Beg Zaraa (Dark Brown) Code ZA-02 = RM 55 (exclude postage)

*Happy Hour Price = RM 50 (exclude postage) :)




Beg Lily (Pink) Code LB-05 = RM 47 ( exclude postage)

*Happy Hour Price = RM 44 (exclude postage)

ehhhh.. save nyeeeeee! sapa minat email hanie cepat k :) Email Name, Add, Phone no., Code item :) Klau confirm kan order and buat payment cepat.. lagi cepat kami pos.. bedesupp ! :D First come first serve ye :)




Happy hour start from now (24 Feb 2012) 12am - 8pm tomorrow..

both last piece.. come grab yours peeps ! Much ♥ !

Sunday, 5 February 2012

#7 New Handbags with Style 3 ~ :)

Salam and hye korang !
Today kami nak update new handbags yang sangat comel cun cantik menarik!
siyes ! :) tak tipu tau ! :D
Kali ni kami bawak masok banyak bags style vintage ye.. :)
Kotak-kotak nye style tu..

Bags kali ni memang high quality punye..
kami amek yang terbaik terhebat punye..
Siyes quality terbaik dan y'all will love it ! :)
Siyes ly ! :)
harga memang mahal sket.. tapi still lower than market price..
sebab kami utamakan anda semua :)
 
Jom korang kita usha sesama..
mana yang minat, teros email kami ye..
Jom jom ..
 Lai Lai aa.. :)
Bags : Larysaa !


Larysaa bag nie memang cun gile korang !
Ada 2 compartment and 1 inner zip..
Bag ni pon agak luas dalam dia..
warna dia ? Perghh combination kaler terbaik..
Material Leather (keras) dan sangat terbaik ok!

Sesuai nak bawak p keje ke.. p dating pon cun !
mesti encik boifren suka tengok!
konfem tahan lama.. :)
Sesuai nak bercasual casual ni.. :)

Available in :
 Pink/Choc
Red/Peach (SOLD)
Code Item : LB-01

Price : RM 70 je ! (exclude postage k korang)

Market price ada sampai RM90++ 
(siyes sebab material dia kaw punye, bukan yang biasa2 tu tau.. (: )



Bags : Lysaa !




Bag lysaa ni alahaii.. comel sangat!
Kaler combination terbaik!
Ada tali panjang, tali pendek pon ada.. :) 
so, korang nak jadikan clutch boleh..
nak jadikan handbag pon boleh..
sweeeeeeeeeeeeet sangat korangggggg!

Ada small defect kat bag ni.. 
kat besi dia tu.. sket sangat.. x nampak pon..

so, kat bawah ni kami nak tunjuk defect dia..

haa.. siket je kan.. x nampak pon..
so.. apa lagi jom grab.. sebab bag ni pon memang high quality punye!
Material terbaik ok.. Leather keras jugak..
dan memang cun je bile pakai.. :)

Available in:
Pink/Dark Brown

Code Item : LB -02 (SOLD)

Price : RM 68 je ! disc RM 2 ntok small defect tu :)
(Exclude postage k korang)




Bags : Leeyaa !



Ok next.. nama dia Leeya !
Memang comel sangat.. 
Terbaik.. high quality jugak!
Ada tali panjang and tali pendek..
so, korang nak bawak style macam mana pon boleh..
hee.. :)
Combination kaler tip top!
Naik kan kaler dia ! :)

Available in :
Yellow

Code Item : LB -03 

Price : RM 67 je! (exclude postage k korang)


Bags : Laylaa !


Bag Laylaa nie adek badek ngan bag leeya tau..
Design dia je tuka sket..
Saiz sume same.. :)
Sangat cute!
Sesuai sangat nak p jalan jalan..
Yang minat warna hijau tu apa lagi.. jom grab!
Sebab memanggggggggggggggg comel sangat!
Rasa nakk pelok-pelok je.. hihi.. :)

Available in :
Green

Code Item : LB-04

Price : RM 67 je! (exclude postage k korang)


Bags : Lily !




Seterusnya bag Lily!
Ni bukan jenis kotak-kotak keras cam kat atas tadi tau..
Lily nie lembut je..
Bile tengok cam beralun alun pon ada kan.. :)
Sweet colour combination..
Sapa yang suke pink tu!
Haa.. jom grab yang ni..
Simple yet Style! :)

Available in :
Pink

Code Item : LB - 05 (SOLD)
Price : RM 47 je ! (exclude postage k korang)


Bags : Lylee !



Bag Lylee yang super best !
Suke sangat tengok design dia..
Simple je.. tapie memang style!
Warna coklat tu kene sangat la dengan design ni..
Hee.. sesuai korang nak bawak p jalan-jalan..
Yang nak bawak p kelas tu pon sesuai..
Banyak barang korang boleh masukkan dalam ni :)

Available in :
Brown

Code Item : LB - 06 (SOLD)

Price : RM 47 je ! (exclude postage k korang)


Bags : Lofaa !




Perghh ! Nama bag ni Lofaa ! Neelofa u ols!
hee.. :) ok2.. sebab skang pon ngah meletop cite Azura 2012..
so, kami pon taruk nama Lofaa..
apa kene mengene..? ok tatau sangat! hihi..

Bag ni cumils je..
Boleh bawak p dinner ni..
berkilat kilat..
Kalau nak kilatkan lagi..
Sapu ngan losyen sket.. :)
Sweet je bag ni.. kaler pon comel je..
Nak bawak p keje ngan jalan jalan pon memang sesuai..
Mesti nampak sweeeeeeeeeet je.. x caya.. nanti tanya boifren korang.. :) hee..

Available in :
Purple 

Code Item : LB - 07 

                          Price : RM 47 je ! (exclude postage k korang)




Happy Viewing and Shopping korang..
Mana yang berkenan.. cepat - cepat email kami di dearpinkwardrobe@yahoo.com

Limited stock! jangan tunggu lama lama tau!

Klau ada sebarang pertanyaan, boleh berdesup email kami.. takpon tinggalkan comment kat blog k :) ngan berdesup jugak kami try reply email and comment korang :)




Nota.Pink : Salam Maulidur Rasul :) Jom kite selawat ke atas Nabi Muhammad SAW besama sama k.. and happy holiday ! :)


Jangan lupa LIKE page kami di FB ! :) dan Jangan Lupe sokong HARIMAU MALAYA malam ni k :) AUMMMMMMMMMMM!




Template by:

Free Blog Templates