Jom Like Kami di FB ! :)

Sunday, 5 February 2012

#7 New Handbags with Style 3 ~ :)

Salam and hye korang !
Today kami nak update new handbags yang sangat comel cun cantik menarik!
siyes ! :) tak tipu tau ! :D
Kali ni kami bawak masok banyak bags style vintage ye.. :)
Kotak-kotak nye style tu..

Bags kali ni memang high quality punye..
kami amek yang terbaik terhebat punye..
Siyes quality terbaik dan y'all will love it ! :)
Siyes ly ! :)
harga memang mahal sket.. tapi still lower than market price..
sebab kami utamakan anda semua :)
 
Jom korang kita usha sesama..
mana yang minat, teros email kami ye..
Jom jom ..
 Lai Lai aa.. :)
Bags : Larysaa !


Larysaa bag nie memang cun gile korang !
Ada 2 compartment and 1 inner zip..
Bag ni pon agak luas dalam dia..
warna dia ? Perghh combination kaler terbaik..
Material Leather (keras) dan sangat terbaik ok!

Sesuai nak bawak p keje ke.. p dating pon cun !
mesti encik boifren suka tengok!
konfem tahan lama.. :)
Sesuai nak bercasual casual ni.. :)

Available in :
 Pink/Choc
Red/Peach (SOLD)
Code Item : LB-01

Price : RM 70 je ! (exclude postage k korang)

Market price ada sampai RM90++ 
(siyes sebab material dia kaw punye, bukan yang biasa2 tu tau.. (: )



Bags : Lysaa !




Bag lysaa ni alahaii.. comel sangat!
Kaler combination terbaik!
Ada tali panjang, tali pendek pon ada.. :) 
so, korang nak jadikan clutch boleh..
nak jadikan handbag pon boleh..
sweeeeeeeeeeeeet sangat korangggggg!

Ada small defect kat bag ni.. 
kat besi dia tu.. sket sangat.. x nampak pon..

so, kat bawah ni kami nak tunjuk defect dia..

haa.. siket je kan.. x nampak pon..
so.. apa lagi jom grab.. sebab bag ni pon memang high quality punye!
Material terbaik ok.. Leather keras jugak..
dan memang cun je bile pakai.. :)

Available in:
Pink/Dark Brown

Code Item : LB -02 (SOLD)

Price : RM 68 je ! disc RM 2 ntok small defect tu :)
(Exclude postage k korang)




Bags : Leeyaa !



Ok next.. nama dia Leeya !
Memang comel sangat.. 
Terbaik.. high quality jugak!
Ada tali panjang and tali pendek..
so, korang nak bawak style macam mana pon boleh..
hee.. :)
Combination kaler tip top!
Naik kan kaler dia ! :)

Available in :
Yellow

Code Item : LB -03 

Price : RM 67 je! (exclude postage k korang)


Bags : Laylaa !


Bag Laylaa nie adek badek ngan bag leeya tau..
Design dia je tuka sket..
Saiz sume same.. :)
Sangat cute!
Sesuai sangat nak p jalan jalan..
Yang minat warna hijau tu apa lagi.. jom grab!
Sebab memanggggggggggggggg comel sangat!
Rasa nakk pelok-pelok je.. hihi.. :)

Available in :
Green

Code Item : LB-04

Price : RM 67 je! (exclude postage k korang)


Bags : Lily !




Seterusnya bag Lily!
Ni bukan jenis kotak-kotak keras cam kat atas tadi tau..
Lily nie lembut je..
Bile tengok cam beralun alun pon ada kan.. :)
Sweet colour combination..
Sapa yang suke pink tu!
Haa.. jom grab yang ni..
Simple yet Style! :)

Available in :
Pink

Code Item : LB - 05 (SOLD)
Price : RM 47 je ! (exclude postage k korang)


Bags : Lylee !



Bag Lylee yang super best !
Suke sangat tengok design dia..
Simple je.. tapie memang style!
Warna coklat tu kene sangat la dengan design ni..
Hee.. sesuai korang nak bawak p jalan-jalan..
Yang nak bawak p kelas tu pon sesuai..
Banyak barang korang boleh masukkan dalam ni :)

Available in :
Brown

Code Item : LB - 06 (SOLD)

Price : RM 47 je ! (exclude postage k korang)


Bags : Lofaa !




Perghh ! Nama bag ni Lofaa ! Neelofa u ols!
hee.. :) ok2.. sebab skang pon ngah meletop cite Azura 2012..
so, kami pon taruk nama Lofaa..
apa kene mengene..? ok tatau sangat! hihi..

Bag ni cumils je..
Boleh bawak p dinner ni..
berkilat kilat..
Kalau nak kilatkan lagi..
Sapu ngan losyen sket.. :)
Sweet je bag ni.. kaler pon comel je..
Nak bawak p keje ngan jalan jalan pon memang sesuai..
Mesti nampak sweeeeeeeeeet je.. x caya.. nanti tanya boifren korang.. :) hee..

Available in :
Purple 

Code Item : LB - 07 

                          Price : RM 47 je ! (exclude postage k korang)




Happy Viewing and Shopping korang..
Mana yang berkenan.. cepat - cepat email kami di dearpinkwardrobe@yahoo.com

Limited stock! jangan tunggu lama lama tau!

Klau ada sebarang pertanyaan, boleh berdesup email kami.. takpon tinggalkan comment kat blog k :) ngan berdesup jugak kami try reply email and comment korang :)




Nota.Pink : Salam Maulidur Rasul :) Jom kite selawat ke atas Nabi Muhammad SAW besama sama k.. and happy holiday ! :)


Jangan lupa LIKE page kami di FB ! :) dan Jangan Lupe sokong HARIMAU MALAYA malam ni k :) AUMMMMMMMMMMM!




0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates