Jom Like Kami di FB ! :)

Sunday, 6 May 2012

#19 - RESTOCK : Ezreen VS Erynn Purses ! :)

Salam and nite peeps ! 
Tonite hanie akan update restock purses comel tu tau !
purse yang mana?
of course la yang ........
Stunning Stripes Ezreen and Colourful Erynn Purses (ni yang senior tu) hihi..
Jom usha preview jom ! :)
Ingat tak ingat tak?
hihi..
kalie nie hanie dah amek ready stock lebih lebih sket..
but if ade yang nak pre-order.. boleh je..
hanie akan cek kat supplier..
if ade stock.. hanie akan bedesup amek !
so lets usha !


Stunning Stripes Ezreen !

PRICE : RM 32 (exclude postage k)
Market Price : Can be over RM 50 
Colour : RedRose
Code Item : ES-01




Colour : Purple
Code Item : ES-02



Colour : Blue
Code Item : ES-03

Colour : Grass Green
Code Item : ES-04


*For Ezreen Purses, klau korang nak kaler lain.. boleh pre-order.. 
kaler yang available leh usha gamba bawah ni k :)


Colourful Erynn Purses (Senior) !


Hee.. rasenye ramai tau nape ade senior kan..
hihi.. Erynn senior purse yang dalam dia corak bunga2..
klau junior tu corak kotak2..
hehe.. tapi dis time hanie restock yang senior..
so comel comel blaka !
jom usha k ! :)

PRICE : RM 30 (exclude postage k)
Market Price : RM 45 and above ! 







Colour : Pink/Blue
Code Item : EE-01





 Colour : Blue/Red
Code Item : EE-05






 Colour : Brown/Pink
Code Item : EE-07 (SOLD OUT)




Colour : Pink/Yellow
Code Item : EE-08 (SOLD OUT)
*Pink dia ala2 hotpink + peach ! sangat hot!





NEW ! Colour : Black / White
Code Item : EE-10 (SOLD OUT)



Jom usha preview dalam dia secara menyeluruh nak?
ewah menyeluruh tuuuuuu.. hehe..



Ok korang ! Happy Viewing and
Happy Shopping !
Hee.. Klau nak place order..
Senang saja !

Email hanie details such as;
Name
Address
Phone
Code Item

to : dearpinkwardrobe@yahoo.com 

hanie akan reply within 24 hrs ! :) 

Jangan lupa like kami di fb k ! :)
Much Love !
Peace yaw ! hihi

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates