Jom Like Kami di FB ! :)

Thursday, 1 December 2011

#2 Handbags with Style~

#2 item yang hanie nak share adelah handbags! tengok title atas tu pon tau da kan?
Handbags with style~ lagi u olls! hee.. :)
Memang style! hanie suka dan harap korang pon suka, jatuh hati, cinta dan lain lain lah!
Hee.. taknak buang masa lagi! 

Jom usha! 
Nak remind lagi sekali.. each item ade 1pc je.. so, what r u waiting for girls! ;)


Bag : Arissa !



Hanie bagi nama beg nie Arissa! Cute kan? Siyes kiut!

Available in three colours :
Pink (SOLD)
Biru 
Merah (BOOKED)

Code item : BB-01

So, kalau korang nak order, just email macam ni.. BB-01 (dan warna pilihan anda)..
senang kan? :) 

Normal Price : Rm 53

Bag : Arianna !



Bag nie plak nama dia Arianna! 
Code item : BB-02
Available in : Pink Colour Only! (SOLD)
1pc nie je ade! 
Ape tunggu lagiiiiiiiii??

Normal Price : RM 53

Bag : Arabella !



Bag nie plak nama dia Arabella! 
Code item : BB-03
Available in : Pink Colour Only! (SOLD)
1pc nie je ade! 

Normal Price : RM 53

Bag : Arameera !



Bag yang sangat-sangat menarik!
Available in : 
Pink (SOLD)
Kuning (SOLD)
Biru
1pc je ntok each item!

Code item : BB-04

Normal Price : RM 52

Bag : Allyana !


                                                   
Bag Allyana yang sangat sweetttttttt!
Available in : Cute Brown Only!
 1pc je ntok each item!

Code item : BB-05 (SOLD)

Normal Price : RM 60

Bag : Alliaa !



Bag Alliaa yang sangat-sangat comfortable!
Siyes! Bile pakai terletak je kat bahu! 
Sangat best! Barang pon banyak boleh isi! 

Available in :
Putih (SOLD)
Oren

Code item : BB-06

Normal Price : RM 60

Bag : Allyshaa !



Bag Allyshaa yang sangat comel! 
Pastel kaler u olls !
Nampak sweet je ! Hee..

Available in :
Pink (SOLD)
Green 

Code Item : BB-07

Normal Price : RM 52

Bag : Aishiteru !



Nama pon aishiteru nih!
Nampak simple tapie sangat style !
Utk yang nak bawak p kelas pon boleh..
Banyak barang boleh isi..
Terletak je kat bahu.. memang best!

Available in : Black Only!

Code Item : BB-08

Normal Price : RM 65 

Hanie penah jumpe orang jual sampai RM80! 
tapie memang best la beg nih! :)

Bag : Asyeera !


Hanie lupa plak nak tangkap gamba beg ni je.. 
So, hanie tunjuk korang gamba bag asyeera yang dipakai oleh cik model! 
Sangat Kiut!
Available in : Brown Only.. ! (SOLD)

Code Item : BB-09

Normal Price : RM 52

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates