Jom Like Kami di FB ! :)

Friday, 23 December 2011

Attention Please ! its Y.E.S Everyone !

Salam and hye korang..
dearPINKwardrobe akan buat YES!!
Year End Sale korangggggggg!
Wow!! Excited kan?

Jangan ketinggalan ok..
Anda semua akan..

PENGSAN PENGSAN PENGSAN PENGSAN !!
sebab..
DISKAUN DISKAUN DISKAUN DISKAUN !!

Diskaun melebihi 10% menanti anda semua !

Stok baru yang cute dan menarik akannnnnnnnn kami update juga!

Y.E.S akan nie kami buat secara online.. dan juga..
secara tak online.. maknanye..
ada jugak yangggg datang rumah dan tgk sendiri, pilih dan beli!

Pada yang dekat-dekat shah alam tu.. 
boleh PM kami.. dan kami akan bagi direction ke dearPINKwardrobe location !
:)

Haa.. Both online dan tak online customer ni ada advantage dia tau !
apa?

kami akan update semua stok on 24th dec 2011 - malam ye.. once updated,
kami akan teros inform.. so.. online customer yang tak dapat dtg..
boleh teros usha blog dan pilih mana bekenan ! 
dearPINKwardrobe team dengan hati terbuka akan reserve brg korang!
kirenya.. korang terawal beberapa jam dari orang yang x beli online !  

Pada yang x beli online.. tapi akan bertandang ke rumah kami..
korang akan dapat tgk dan pilih siap boleh try lagi sebelum beli..
hihi.. kan kan? Tapie.. event start pon pas zohor.. lambat sket la
korang boleh usha usha barang ni.. :)

Hee.. so, both online and offline (refer yang dtg k) customer dpt advantage masing2 kan?
hihi.. tapie kami still focus katt yang online duluu.. :) :)
lagipon yang event ke rumah tu hanya on 25th dec.. 

 STOCK SANGAT LIMITED.. so, first come first served! 
Jangan tunggu lama - lama tau ! :)
Don't missed out girls !
If you have any queries, do not hesitate to email us at :

dearpinkwardrobe@yahoo.com 

Jangan lupa like kami di FB.. search Dear.PINK.wardrobe

THANKS FOR ALL YOUR SUPPORT PEEPS! :)

Nota.Pink : Terms and Conditions Apply :)


0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates