Jom Like Kami di FB ! :)

Thursday, 1 December 2011

#3 - Scarfs ! !

Mase hanie ngah update tudung-tudung nie kan.. lagi 13 minit je da nak pkol 4pm..
cuak! haha.. takpe.. kite proceed ye..! 
Tudung-tudung nie pon limited stok jugak! 
1pc for each item!
So, klau da bekenan! cepaat-cepaaat konfem order ngan hanie k! :)

Jom usha!


Scarf : Denim NurKasih !

 Code Item : AA-01 (SOLD)

 Code Item : AA-02 (SOLD)

Code Item : AA-03 (SOLD)

Tudung nie memang highly recommended punya! 
Nak feeling ala-ala tiz zaqyah tak? haha.. 
Memang terbaik tudung ni! hanie memang selalu beli!
Tapie skang stok memang limited ! 
Ada 3 colour kat atas tu je! 

So, if berminat just send code item kat hanie k :)

Normal Price : RM 42

Fabrik memang terbaik! sejukkkkk je!

Scarf : Denim Soft !

 Code Item : AB-01

Code Item : AB-02 (SOLD)

Denim soft sangat!
Siap ade manik manik comel keliling awning!
Memang best gile! Simple dan menarik!
Terletak je bile pakai! Dan Sejukkkkk je!

Normal Price : RM 25

Scarf : Hoodie Style! :)

Code Item : AC-01

Code Item : AC-02

Code Item : AC-03 (SOLD)
Style kan tudung nie!
Macam shawl2 loose style yang orang skang pakai!
Tapie tudung nie.. lagi cepat, mudah dan style! 

Normal Price : RM 28
 
Tudung bawah nie plak, hoodie style jugak! 
Tapie cun lagi sebab ade beads! 
Warna pon comel sangat!
Code Item : AC-04
Normal Price : RM 32
Ade kedai yang jual sampai RM 35 tau! 


Scarf : Cotton Rose Seduction !

Code Item : AD-01

Code Item : AD-02 (SOLD)



Code Item : AD-03


Best Sangat Tudung Ni!
Cotton yang lembut, sejuk dan ade beads yang best!
Pastu ade plak bunga rose kiut miut kat blakang tudung tu!
Ropol2 meng'cun'kan lagi tudung ni! :)

Normal Price : RM 28

Scarf : Syria Hijaab Style~

Code Item : AE-01 (SOLD)


Code Item : AE-02

Code Item : AE-03 (SOLD)

Famous amos da kan tudung syria nih!
hehe.. Memang best! Kain lembut sangat!
Comel siap ade ropol2 tu yang buat lagi jadi comel!

Normal Price : RM 18

Scarf : Denim WithStyle~

 Code Item : AF-01

Tudung denim yang sangat comel best stylo!
Ada corak kat awning! memang style sangat!
Ada satu colour je nih..
cepat-cepat grab.. 
sweet sangat klau pakai dengan casual outfit! :)

Normal Price : RM 29

Scarf : Comel Beads! :) 
Code Item : AG-01 (SOLD)


Tudung nie nampak elegant kan?
Sejuk plak tuh.. :)
Berseri-seri.. warna pon kiut je! 
Jom grab ! :)

Normal Price : RM 25


Happy Shopping korang!
Sorry lambat siket.. kelam kabut balek dari training tadi.. :)


Selamat Mencuci Mata dan Beli ye ! :)

0 comments:

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates